МЕДИЧНА МІКРОБІОЛОГІЯ, ВІРУСОЛОГІЯ ТА ІМУНОЛОГІЯ - Kopcha, V. S. (Інфекційні хвороби, 2016)
Підручник для студентів вищих медичних навчальних закладів ІV рівня акредитації / За редакцією академіка НАН України В.П. Широбокова. – Вінниця: Нова Книга, 2011. – 953 с.