ДО ЮВІЛЕЮ ПРОФЕСОРА ЛЮДМИЛИ РОМАНІВНИ ШОСТАКОВИЧ-КОРЕЦЬКОЇ - Kopcha, V. S. (Інфекційні хвороби, 2016)
Президія Всеукраїнської асоціації інфекціоністів, колектив кафедри інфекційних хвороб Дніпропетровської медичної академії та Дніпропетровського обласного осередку Асоціації інфекціоністів України