АКТУАЛЬНІСТЬ ПРОБЛЕМИ ЛЕПТОСПІРОЗУ У ДІТЕЙ - Nezhoda, I. I.; Yuzhanina, V. M. (Інфекційні хвороби, 2016)
Наведено відомості про захворюваність лептоспірозом у Вінницькій області, клінічні особливості цієї недуги у дітей, приклад геморагічного лептоспірозу, який закінчився летально. Ключові слова: лептоспіроз, діти, захворюваність.