СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ ВПРОВАДЖЕННЯ ВАКЦИНАЦІЇ ПРОТИ ГРИПУ - Hlushko-Makivska, A. P.; Sokolovska, O. O. (Інфекційні хвороби, 2016)
Для вакцинопрофілактики грипу необхідно застосування вакцин нового покоління – етіологічно актуальних, як засобу індивідуального захисту та захисту груп медичного та епідемічного ризику. Ключові слова: грип, вакцинація.