СТАВЛЕННЯ МАЙБУТНІХ ЛІКАРІВ ДО ЛЮДЕЙ, ЯКІ ЖИВУТЬ З ВІЛ - Kolesnikova, I. P.; Petrusevych, T. V.; Zublenko, O. V. (Інфекційні хвороби, 2016)
Формування толерантного ставлення до ЛЖВ у студентів вищих медичних навчальних закладів є дуже важливим аспектом роботи майбутніх лікарів у подоланні наслідків епідемії ВІЛ. Майже половина студенти (48,8 %) ставляться до ЛЖВ упереджено, тому потрібно обирати правильні стратегії медичних освітніх програм. Ключові слова: люди, які живуть з ВІЛ, ставлення лікарів.