ПРИДАТНІСТЬ ПОКАЗНИКА ПРЕВАЛЕНТНОСТІ ВІЛ-ІНФЕКЦІЇ СЕРЕД ВАГІТНИХ ДЛЯ ОЦІНЮВАННЯ ПОШИРЕНОСТІ ВІЛ СЕРЕД ЗАГАЛЬНОГО НАСЕЛЕННЯ УКРАЇНИ - Mokhort, H. A.; Kolesnikova, I. P. (Інфекційні хвороби, 2016)
Оцінка загального показника поширеності ВІЛ-інфекції серед жіночого населення репродуктивного віку у разі використання нестандартизованих за віковою структурою показників превалентності ВІЛ-інфекції серед вагітних некоректна і завищена (різниця із стандартизованими показниками в окремі роки до 37,7 %). Ключові слова: ВІЛ-інфекція, вагітні, показник превалентності.