ГЕРПЕС-АСОЦІЙОВАНА БАГАТОФОРМНА ЕКСУДАТИВНА ЕРИТЕМА - Halnykina, S. O. (Інфекційні хвороби, 2016)
Висвітлено аспекти етіології, патогенезу, діагностики, лікування і профілактики герпес-асоційованої багатоформної еритеми. Наведено основні аспекти проведення диференційної діагностики між великою, малою формою БЕ і синдромом Стівенса-Джонсона. Ключові слова: багатоформна еритема, вірус простого герпесу, ураження шкіри.