ПРОБЛЕМА КРИПТОКОКОВОЇ ІНФЕКЦІЇ У СУЧАСНОМУ СВІТІ - Козько, В.М.; Гаврилов, А.В.; Загороднєва, О.В.; Винокурова, О.М.; Гордієнко, А.І.; Дроздова, А.Г. (Інфекційні хвороби, 2013)
Криптококова інфекція, яка переважно спричиняє захворювання легень та ЦНС, є однією з основних причин смертності ВІЛ-позитивних пацієнтів. У статті наведений огляд сучасної літератури з даної проблематик