САЛЬМОНЕЛЬОЗ У ДІТЕЙ: СУЧАСНІ ПРОБЛЕМНІ ПИТАННЯ ТА МОЖЛИВІСТЬ КОРЕКЦІЇ ТЕРАПІЇ - Усачова, О.В.; Дралова, О.А.; Конакова, О.В.; Пахольчук, Т.М.; Матвеєва, Т.Б. (Інфекційні хвороби, 2013)
На основі аналізу перебігу сальмонельозу у дітей 1-6 років життя показані його клініко-лабораторні особливості та проведена оцінка ефективності введення до комплексної терапії препарату біфілакт екстра