ПОЛЯРИЗОВАНА ФЛУОРЕСЦЕНЦІЯ ЛЯМБЛІЙ ІЗ ВІТАМІНАМИ - Ковальчук, М.Т.; Шкільна, М.І. (Інфекційні хвороби, 2013)
Вперше застосовано метод поляризованої флуоресценції для вивчення взаємодії лямблій з різними вітамінами. Даний метод надає можливість досліджувати живі об’єкти (лямблії) в динаміці та отримати відповідну високоточну інформацію.