ПРОГНОЗ ЕФЕКТИВНОСТІ І ТАКТИЧНИЙ ВИБІР ПРОТИВІРУСНОЇ ТЕРАПІЇ У ХВОРИХ НА ХРОНІЧНИЙ ГЕПАТИТ С - Козько, В.М.; Бондар, А.Є.; Соломенник, Г.О.; Анциферова, Н.В.; Амеліна, Л.М.; Пеньков, Д.Б. (Інфекційні хвороби, 2015)
Представлено результати обстеження 78 хворих на хронічний гепатит Сза допомогоюНCV ГеноФіброТесту. На підставі аналізу вірогідності досягнення стійкої вірусологічної відповіді в залежності від генотипу HCVта стадії фіброзу наведено рекомендації щодо тактики противірусної терапії.