ДИНАМІКА ЗАХВОРЮВАНОСТІ ТА ПОШИРЕНОСТІ ІНФЕКЦІЙНИХ ХВОРОБ В УКРАЇНІ - Маркович, І.Г. (Інфекційні хвороби, 2015)
Висвітлено питання інфекційної захворюваності в Україні за класами хвороб, згідно з Міжнародною класифікацією хвороб Х перегляду (МКХ-10), а також за даними галузевої статистичної звітності санітарно-епідеміологічної служби. Визначені загальні тенденції та регіональні особливості у динаміці найважливіших епідпоказників.