ІСТОРІЯ СТВОРЕННЯ КАФЕДРИ МІКРОБІОЛОГІЇ КИЇВСЬКОГО МЕДИЧНОГО ІНСТИТУТУ - Мельник, В.В.; Широбоков, В.П.; Якименко, А.І. (Інфекційні хвороби, 2013)
На підставі перегляду архівних матеріалів більш глибоко вивчено історію створення кафедри бактеріології (мікробіології) Київського медичного інституту, переглянуто дату її створення та встановлено роль у її формуванні М.П. Нещадименка та О.Д. Павловського