СУЧАСНІ УЯВЛЕННЯ ПРО ПОЗАПЕЧІНКОВІ ПРОЯВИ ХРОНІЧНОЇ HCV-ІНФЕКЦІЇ - Рябоконь, Ю.Ю. (Інфекційні хвороби, 2013)
Проаналізовані сучасні уявлення щодо позапечінкових проявів хронічної HCV-інфекції, продемонстрована частота реєстрації та різноманітність системних уражень при хронічному гепатиті С. Доведено, що в ряді випадків саме позапечінкові прояви HCV-інфекції є головною причиною першого звернення хворих до лікарів різного профілю, що обумовлює складність діагностики та подальшого лікування