ДО 75-РІЧЧЯ ПРОФЕСОРА АНАТОЛІЯ ЛЕОНТІЙОВИЧА ГУРАЛЯ - Копча, Василь Степанович (Інфекційні хвороби, 2013)
19 лютого 2012 року виповнюється 75 років з дня народження відомого вченого в галузі епідеміології, доктора медичних наук, професора, заслуженого діяча науки і техніки України Гураля Анатолія Леонтійовича