СЛАВНИЙ ЮВІЛЕЙ ДІЙСНОГО ЧЛЕНА НАМН УКРАЇНИ, ПРОФЕСОРА ЖАННИ ІВАНІВНИ ВОЗІАНОВОЇ - Копча, Василь Степанович (Інфекційні хвороби, 2013)
Ж.І. Возіанова – завідувач кафедри інфекційних хвороб Національного медичного університету ім. О.О. Богомольця, а з 1990 р. обрана професором. Через 10 років отримала звання Заслуженого діяча науки і техніки України, а згодом – ще й Заслуженого лікаря України. У 2000 р. Ж.І. Возіанову обрано член-кореспондентом АМН України, а в 2002 р. – дійсним членом АМН (нині НАМН).