Обгрунтування об’єктивності семестрового тестування для оцінювання знань з патоморфології - Мінцер, О. П.; Вороненко, Ю. В.; Бабінцева, Л. Ю. (Інфекційні хвороби, 2015)
У статті розкрито досвід впровадження новітніх методик навчання при викладанні патоморфології у Тернопільському державному медичному університеті імені І. Я. Горбачевського, обгрунтовано об’єктивність семестрового тестового іспиту за результатами оцінювання предмета.