ЕПІДЕМІЧНА СИТУАЦІЯ ЩОДО КОРУ ТА КРАСНУХИ В УКРАЇНІ - Ємець, М.А. (Інфекційні хвороби, 2015)
Проаналізовано офіційні статистичні дані щодо захворюваності на кір та краснуху в регіонах України та проведені протиепідемічні заходи у 2013 році.