СКРИНІНГ ДОНОРСЬКОЇ КРОВІ НА ВІРУС ГЕПАТИТУ С - Черкас, І.М. (Інфекційні хвороби, 2015)
Наводяться дані дослідження донорської крові на маркери вірусу гепатиту С (ВГС). Проведенодослідженнязахворюваності на ГС донорів впродовж 5 років. Встановлено високий рівень захворюваності на ГС у донорів.