СПАЛАХ ГОСТРОГО ГЕПАТИТУ D У ВІДДІЛЕННІ ХРОНІЧНОГО ГЕМОДІАЛІЗУ - Кіселик, І.О. (Інфекційні хвороби, 2015)
Описано п’ять клінічних випадків гострого гепатиту D: чотири випадки коінфекції В+D, один – суперінфекції В+D.