ІНФЕКЦІЙНІ ЗАХВОРЮВАННЯ ПІД ЧАС ЛОКАЛЬНИХ ВІЙН - Трихліб, В.І.; Майданюк, В.П.; Ткачук, С.І.; Півник, В.М. (Інфекційні хвороби, 2015)
Огляд літератури присвячений інфекційним захворюванням, які реєструються під час локальних військових конфліктів як серед військовослужбовців, так і серед цивільного населення.