ЗМІНИ ГОРМОНАЛЬНОЇ РЕГУЛЯЦІЇ ДЕФІНІТИВНОГО ХАЗЯЇНА У ВІДПОВІДЬ НА ПАРАЗИТАРНУ ІНВАЗІЮ - Ревенко, Ж.А. (Інфекційні хвороби, 2014)
Встановлені закономірності змін клініко-гормональних показників, які розширюють знання про патогенез демодекозу, а також створюють певні передумови для спрямованої корекції компенсаторно-пристосувальних можливостей організму хазяїна і відкривають перспективи для удосконалення патогенетичного лікування демодекозу та його ускладнень.