СВІТЛІЙ ПАМ’ЯТІ ДОКТОРА МЕДИЧНИХ НАУК, ПРОФЕСОРА МАРІЇ МИХАЙЛІВНИ САВУЛИ (Інфекційні хвороби, 2024)
Наведено біографічні дані й творчий доробок М. М. Савули – професорки кафедри пропедевтики внутрішньої медицини та фтизіатрії Тернопільського національного медичного університету ім. І. Я. Горбачевського, докторки медичних наук.