ЮВІЛЕЙ ПРОФЕСОРА ВОЛОДИМИРА МИКОЛАЙОВИЧА КОЗЬКА - Avtoriv, Kolektyv (Інфекційні хвороби, 2023)
Наведено біографічні дані й творчий доробок В. М. Козька – відомого вченого-інфекціоніста, доктора медичних наук, професора, чия трудова діяльність нерозривно пов’язана з Харківським національним медичним університетом, де протягом 29 років він перебував у статусі завідувача кафедри.