СВІТЛІЙ ПАМ’ЯТІ АНДРІЯ МИКОЛАЙОВИЧА СОКОЛА - Avtoriv, Kolektyv (Інфекційні хвороби, 2023)
Стисло висвітлено основні біографічні віхи й творчий доробок відомого вченого-інфекціоніста, доктора медичних наук, професора, Заслуженого лікаря України Андрія Миколайовича Сокола.