ПЕРСПЕКТИВИ ЗАСТОСУВАННЯ СШРУЛІНИ ПРИ ТУБЕРКУЛЬОЗІ ЛЕГЕНЬ У ДІТЕЙ І ШДЛІТКІВ - Тарасюк, О.О. Тарасюк; Горбань, Є.М.; Борис, В.М.; Мажак, К.Д. (Інфекційні хвороби, 2013)
<!--[if gte mso 9]> Normal 0 false false false RU X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 <![endif]--> Проведені дослідження і клінічні спостереження свідчать про багатоплановий позитивний вплив спіруліни на організм дітей і підлітків, хворих на туберкульоз легень, які перебувають на реабілітаційному етапі лікування в санаторії. Це проявляється в більш повній і швидшій нормалізації обмінних процесів, підвищенні реактивності організму, ліквідації інтоксикаційних проявів і покращенні загального стану організму. <!--[if gte mso 9]> <![endif]--><!--[if gte mso 10]> <![endif]-->