ПАМ’ЯТІ ОЛЕКСАНДРА ДАНИЛОВИЧА КРУШЕЛЬНИЦЬКОГО - Avtoriv, Kolektyv (Інфекційні хвороби, 2022)
Наведено біографічні дані й творчий доробок О.Д. Крушельницького – доцента кафедри військово-профілактичної медицини Української військово-медичної академії, кандидата медичних наук, заслуженого працівника освіти України, учасника війни в Афганістані, полковника медичної служби у відставці.