100-РІЧЧЯ З ДНЯ НАРОДЖЕННЯ ПРОФЕСОРА ВАСИЛЯ ПИЛИПОВИЧА ЛІПКОВСЬКОГО - Avtoriv, Kolektyv (Інфекційні хвороби, 2022)
Наведено біографічні дані й творчий доробок В.П. Ліпковського – доктора медичних наук, професора, відомого вченого-інфекціоніста, трудова діяльність якого пов’язана з Чернівецьким та Одеським медичними інститутами (сьогодні – університетами).