СЛАВНИЙ ЮВІЛЕЙ ПРОФЕСОРКИ АЗИ МИХАЙЛІВНИ МИХАЙЛОВОЇ - Avtoriv, Kolektyv (Інфекційні хвороби, 2022)
Наведено біографічні дані й творчий доробок А.М. Михайлової – докторки медичних наук, професорки, відомої вченої-інфекціоністки, трудова діяльність якої пов’язана з Одеським і Чернівецьким медичними інститутами (сьогодні – університетами).