СВЯТКУЄМО ЮВІЛЕЙ ЗНАНОЇ ІНФЕКЦІОНІСТКИ, ПРОФЕСОРА ЛЮДМИЛИ РОМАНІВНИ ШОСТАКОВИЧ-КОРЕЦЬКОЇ - Avtoriv, Kolektyv (Інфекційні хвороби, 2021)
Стисло висвітлено біографічні віхи й творчий доробок професорки Л.Р. Шостакович-Корецької – відомої лікарки-інфекціоністки, педагога, науковця, багаторічної завідувачки кафедри інфекційних хвороб Дніпропетровської медичної академії.