ОСОБЛИВОСТІ НОВОЇ КОРОНАВІРУСНОЇ ІНФЕКЦІЇ COVID-19 У ДІТЕЙ - Khodak, L. A.; Ohiyenko, V. I.; Bіlokonova, L. A.; Deyneka, N. H. (Інфекційні хвороби, 2021)
Представлені сучасні дані про особливості клінічних проявів нової коронавірусної інфекції COVID-19 у дітей. Наведено власні спостереження з описом клінічного випадку COVID-19-пневмонії з тяжким перебігом у підлітка, що вимагав інтенсивної терапії.