УРОЛЕСАН У КОМПЛЕКСНОМУ ЛІКУВАННІ ХВОРИХ НА ЛЕПТОСПІРОЗ ІЗ СУПУТНЬОЮ ПАТОЛОГІЄЮ - Пришляк, О.Я. (Інфекційні хвороби, 2013)
Метою дослідження була оцінка ефективності уролесану у хворих на лептоспіроз. Клініко-лабораторні дані засвідчили ефективність уролесану залежно від тяжкості хвороби, супутньої патології, виявили добру переносність препарату, а також нормалізацію показників перекисного окислення ліпідів (ПОТІ) і пептидів середньої маси (ПСМ).