ЛІКУВАЛЬНА ЕФЕКТИВНІСТЬ ЦИКЛОФЕРОНУ ПРИ ВІРУСНИХ ІНФЕКЦІЯХ - Андрейчин, М.А.; Завіднюк, Н.Г.; Андрейчин, Ю.М. (Інфекційні хвороби, 2013)
Під спостереженням були хворі на вітряну віспу, оперізувальний герпес і гнійний верхньощелепний синуїт, яким ускладнились ГРВІ. Застосування таблетованої та ін'єкційної форм циклоферону сприяло клінічному одужанню та поліпшенню імунологічних показників організму.