ПРОТЕФЛАЗИД У КОМПЛЕКСНОМУ ЛІКУВАННІ ХВОРИХ НА ХРОНІЧНІ ГЕПАТИТИ В І С - Бугай, Б.Г. (Інфекційні хвороби, 2013)
Проаналізовано результати противірусного лікування 137 хворих на хронічні гепатити В і С. Доведено значно вищу ефективність тривалої комбінованої терапії, особливо при поєднанні протефлазиду та інтерферону.