СУЧАСНІ МЕТОДИ ЛАБОРАТОРНОЇ ДІАГНОСТИКИ ГРВІ - Ничик, Н.А. (Інфекційні хвороби, 2013)
Наведено сучасні наукові дані про специфічні методи діагностики ГРВІ та грипу. Отримані результати обстеження хворих з ГРВІ вказують на різноманітність етіологічної структури в епідемічний період.