СИБІРКА В УКРАЇНІ - Малий, В.П.; Лядова, Т.І.; Брятко, Н.В.; Волгіна, С.І.; Морозов, В.З. (Інфекційні хвороби, 2013)
Наведені клініко-епідеміологічні прояви випадків захворювання на шкірну форму сибірки. Докладно зображені динаміка хвороби, схеми терапії та профілактика.