САЛЬМОНЕЛЬОЗ: КЛІНІКА, ДІАГНОСТИКА, ЛІКУВАННЯ - Малий, В.П. (Інфекційні хвороби, 2013)
Наведено сучасні відомості про етіологію, епідеміологію, клінічну картину, діагностику і лікування сальмонельозу. Детально описані новітні високоінформативні так звані швидкі тести для етіологічної розшифровки. Це досить прості у використанні діагностичні набори, що дозволяють отримати результати дослідження протягом 10-15 хв. Вони є альтернативою використання класичних діагностичних тест-систем.