РОЛЬ АСОЦІАНТІВ У СТРУКТУРІ РОТАВІРУСНОЇ ІНФЕКЦІЇ У ДІТЕЙ - Незгода, І.І.; Науменко, О.М.; Бук, А.Я.; Князева, В.І. (Інфекційні хвороби, 2013)
Наведено результати обстеження 40 дітей з діагнозом ротавірусної інфекції. Досліджено та проаналізовано структуру ротавірусної інфекції. Встановлено, що у 42,5 % обстежених дітей ротавірусна інфекція перебігає в асоційованій формі. Серед асоціантів найчастіше трапляються S. aureus (35,3 %), C. freundi (17,6 %), P. vulgaris (11,8 %).