ЕПІДЕМІЧНА СИТУАЦІЯ ЩОДО ІНФЕКЦІЙ, КЕРОВАНИХ ЗАСОБАМИ ІМУНОПРОФІЛАКТИКИ, У 2012 РОЦІ - Некрасова, Л.С.; Свита, В.М.; Ємець, М.А. (Інфекційні хвороби, 2013)
Наведено дані епідеміологічного нагляду, визначено основні причини та фактори розповсюдження інфекцій, керованих засобами імунопрофілактики, існуючі проблеми та першочергові заходи.