ДЕТЕРМІНАНТИ ПОВЕДІНКОВОЇ МОДЕЛІ ХВОРИХ НА КОІНФЕКЦІЮ ВІЛ/ТУБЕРКУЛЬОЗ - Славіна, Н.Г.; Постнов, О.В.; Нікітіна, О.В.; Авербух, Л.Г.; Поздняков, С.В. (Інфекційні хвороби, 2013)
Досліджували взаємозв’язок соціально-демографічних і психологічних особливостей осіб, коінфікованих ВІЛ і туберкульозом, їх вплив на модель поведінки.