СКЛАД МІКРОФЛОРИ, ВИЛУЧЕНОЇ У ХВОРИХ З ГНІЙНО-ДЕСТРУКТИВНИМИ УСКЛАДНЕННЯМИ ПНЕВМОНІЇ - Бакуменко, А.В.; Бірюкова, С.В.; Давиденко, М.Б. (Інфекційні хвороби, 2013)
Проаналізовано результати мікробіологічного дослідження гнійного вмісту, вилученого за допомогою міні-інвазивного втручання у хворих з абсцесами легень та емпієми плеври, що виникали як ускладнення позалікарняних пневмоній.