ОСОБЛИВОСТІ АНТИЕНДОТОКСИНОВОГО ІМУНІТЕТУ І ЕНДОГЕННОЇ МЕТАБОЛІЧНОЇ ІНТОКСИКАЦІЇ ПРИ ГКІ РОТАВІРУСНОЇ ТА РОТАВІРУСНО-БАКТЕРІЙНОЇ ЕТІОЛОГІЇ - Одинець, Т.М.; Карімов, І.З.; Шмойлов, Д.К.; Лось-Яценко, Н.Г.; Одинець, О.А. (Інфекційні хвороби, 2013)
Наведені дані порівняльної характеристики показників антиендотоксинового імунітету і вільно-радикального окислення в крові хворих на гострі гастроентерити ротавірусної та ротавірусно-бактерійної етіології залежно від ступеня тяжкості і періоду захворювання.