ОСОБЛИВОСТІ ДИФЕРЕНЦІЙНОЇ ДІАГНОСТИКИ ІНФЕКЦІЙНОГО МОНОНУКЛЕОЗУ ТА ОПТИМІЗАЦІЯ ТЕРАПІЇ - Бобровицька, А.І.; Яценко, І.В.; Швецова, Н.В.; Орленко, В.В. (Інфекційні хвороби, 2013)
Оцінено ефективність комплексної терапії із застосуванням аміксину IС при інфекційному мононуклеозі у 75 дітей. Встановлений легший перебіг недуги і скорочення термінів лікування на 5,6±1,9 днів.