ІНФОРМАЦІЯПРОДИСЕРТАЦІЇ,ЗАХИЩЕНІУ2004Р. ЗА СПЕЦІАЛЬНІСТЮІНФЕКЩЙНІХВОРОБИ - Ярош, О.О.; Кононенко, В.В. (Інфекційні хвороби, 2013)
У 2004 р. на 8 засіданнях спеціалізованої вченої ради Д-26.614.01 при Інституті епідеміології та інфекційних хвороб ім. Л.В. Громашевського АМН України відбувся захист 11 кандидатських дисертацій за спеціальністю 14.01.13-інфекційні хвороби.