ТУБЕРКУЛЬОЗ РІЗНИХ ВІКОВИХ ГРУП НАСЕЛЕННЯ В УМОВАХ ЕШДЕМІЇ ЗА ДАНИМИ ОРГАНІЗАЦІЙНО-МЕТОДИЧНИХ І КЛІНІКО-ЛАБОРАТОРНИХ ДОСЛІДЖЕНЬ - Ільницький, І.Г.; Костик, О.П.; Сахелашвілі, М.І.; Тарасюк, О.О.; Павленко, М.Л.; Кашкадамова, С.М.; Ільницька, Л.І.; Луцишин, Т.В.; Вівчар, І.С.; Пурська, М.Б. (Інфекційні хвороби, 2013)
Проаналізовано епідеміологічну ситуацію та співвідношення основних статистичних показників з легеневого і позалегеневого туберкульозу в 7 областях західного регіону та Україні у 1991-2003 рр. Визначено основні тенденції з туберкульозу в різних вікових групах, вивчено особливості патоморфозу туберкульозу в сучасних умовах.