АНАЛІЗ ЗДОРОВ'Я ЛЮДЕЙ, ІНФІКОВАНИХ ВІРУСОМ ПРОСТОГО ГЕРПЕСУ - Дубинська, Г.М.; Ізюмська, О.М.; Грінченко, Н.В.; Минак, О.М.; Лимаренко, Н.П. (Інфекційні хвороби, 2013)
Поглибленим клініко-параклінічним обстеженням встановлено, що у людей з рецидивним перебігом простого герпесу частіше реєструються захворювання ЛОР-органів, дихальних шляхів, травного каналу, сечостатевої системи і щитоподібної залози, що вказує на необхідність комплексного обстеження пацієнтів та індивідуального підходу до розробки лікувально-реабілітаційних заходів. Мета роботи - оцінити стан здоров'я людей з рецидивним перебігом простого герпесу.