ДИНАМІКА ЦИТОКІНОВОГО ПРОФІЛЮ У ПАЦІЄНТІВ З ГОСТРИМ І ХРОНІЧНИМ ГЕПАТИТОМ В ЗАЛЕЖНО ВІД ВСТАНОВЛЕНОГО ГЕНОТИПУ НВV - Малий, В.П.; Тимкович, М.А. (Інфекційні хвороби, 2013)
У результаті досліджень встановлено домінуючі в Закарпатському регіоні циркуляції генотипів D й А НВV у пацієнтів з гострою та хронічною НВV-інфекцією та вивчено динаміку прозапальних і протизапальних цитокінів у таких хворих залежно від встановленого генотипу вірусу гепатиту В.