ГЕРПЕТИЧНА ІНФЕКЦІЯ У ВІЛ-ІНФІКОВАНИХ ОСІБ - Маричев, І.Л. (Інфекційні хвороби, 2013)
У роботі проаналізовані матеріали з інфікованості хворих на ВІЛ/СНІД герпесвірусами (віруси простого герпесу I та II типу, вітряної віспи, Епштейна-Барр, цитомегаловірус, герпесвірус людини VI типу). Надані результати власних досліджень з визначення сироваткових маркерів (антитіл класу G) та ДНК герпесвірусів у зразках крові хворих.