УКРАЇНСЬКІ НАУКОВІ ШКОЛИ ІНФЕКЦІОНІСТІВ У МИНУЛОМУ І ТЕПЕР* - Андрейчин, М.А. (Інфекційні хвороби, 2013)
У 2002 р. за нашою редакцією вийшли з друку «Нариси з історії клінічної інфектології України», в яких вперше у систематизованому вигляді наведено дані про становлення і розвиток кафедр інфекційних хвороб й Інституту епідеміології та інфекційних хвороб ім. Л.В. Громашевського. На сторінках цієї книги, що викликала значний інтерес серед українських інфекціоністів та істориків медицини, згадується понад 1100 прізвищ, деякі з яких багаторазово.