ХВОРОБА ЛАЙМА У ЗАПИТАННЯХ І ВІДПОВІДЯХ - Галникіна, С.О. (Інфекційні хвороби, 2013)
1. Чому ця хвороба має таку назву? Це пов’язано з тим, що вперше у 1975 р. в м. Лайма (США) було зареєстровано спалах цієї хвороби. Існує інша назва – мігруюча еритема, яка радше відображає лише шкірний синдром патології.